„Kihívás az életem”


A Magyar Autósport történetében és a világban is egyedülálló, alig néhány példa található, hogy egy 1.300LE-s versenykamion volánjánál egy törékeny, ám rendkívül elszánt és tehetséges fiatal hölgy üljön.
 
Vogel Adrienn, az OXXO Racing Team pilótája, mint az
Első Magyar kamion versenyző hölgy hamarosan 2 versenyen vesz részt Kínában.
 
Adri az elmúlt években számos alkalommal és autó típusban bizonyította kivételes képességeit. Jelenleg a KIA Lotos Eurocup sorozatában szerepel.

Néhány napja az OXXO Energy szervezésésben  tesztelt Adri egy Bugyra versenykamiont a Slovakia Ring-en rendezett FIA TRUCK RACING futama után. Körről-körre gyorsult. A tesztet követő stábértekezleten számos adat elemzése és értékelése közben derült ki, hogy a versenykamion alkalmi pilótája Vogel Adri, a gép eredeti versenyzője David Vrsecky időeredményeit is megközelítette a pálya jó néhány szakaszán. Mindezt úgy, hogy életében második alkalommal vezetett versenykamiont!
 
Érthető, hogy Adri elképesztő lelkesedéssel beszélt a tesztről:
 
-“Hihetetlen, ugyanakkor felemelő érzés egy ilyen hatalmas gépet vezetni. Komoly fizikai kihívást jelent számomra, de borzasztóan élveztem minden pillanatát a tesztnek. Kicsit féltem, hogy milyen lesz az én “kis autóm” a KIA Picanto után egy ilyen monstrumot vezetni, de minden félelmem elszállt már az első körben.
Remek érzés egy más dimenzióból látni a pályát és ekkora tömeget és erőt uralni.
Óriási izgalommal várom életem újabb kihívását és mint mindig most is próbálom a legjobbat kihozni magamból és a technikából.  Nagyon köszönöm az OXXO Energy-nek a támogatást.“

Vogel Adrienn rövid beszámolója itt tekinthető meg.

Nagyon várjuk a fejleményeket, mely könnyen lehet, hogy fordulópont lesz a Magyar versenyző életében.

Sok sikert kívánunk Vogel Adriennek július 29-30-án Kínában!
Szurkoljunk együtt!

Posted in Hírek on Jul 24, 2017


Oszd meg a cikket, ha tetszett!