SC Hírös-Ép győzelem a városi derbin


A hajrában szerzett vendégtalálat döntötte el a három pont sorsát.

Közel 400 néző látogatott ki a Széktói műfüves pályára, hogy láthassa a két kecskeméti csapat összecsapását. A hazaiak szerezték meg a vezetést az első félidő derekán, de érződött, hogy Ebaláék játsszák a focit, és mezőnyfölényben vannak. A második játékrész elején szintén büntetőből egyenlített Lantos, aki ezzel a 12. gólját szerezte a szezonban. Visinkáék többet tettek a győzelemért a 90 perc alatt, és ennek az utolsó minutumban lett meg az eredménye, amikor is Sallai Zoltán gólja a győzelmet jelentette a látogatók számára.

Kovrig Ákos vezetőedző értékelése:

Nagy sikert aratott a csapat, minden egyes játékos szívét-lelkét kitette a pályára. Sok helyzetet dolgoztunk ki, és megérdemelten szereztük meg a győzelmet. Nagyon boldogok vagyunk, büszke vagyok a játékosokra, jó mentalitással léptek pályára a srácok, és ez magával hozta a jó játékot, jó volt látni, ahogy egymásért küzdenek, valamint azt, hogy Fortuna ez esetben mellénk állt. Külön köszönet a kilátogató szimpatizánsainknak, akik túlharsogták az ellenfél táborát. A következő fordulóban a Városföld ellen legalább ilyen nehéz meccsre számítok, de a céljaink nem változtak, minden hazai meccset szeretnénk megnyerni.

Kecskeméti LC-KTE SI – SC Hírös-Ép 1-2 (1-0)
Kecskeméti LC KTE SI: Meggyes – Keresztes, Récsei (Kelő 84.), Masir (Sándor 55.), Pongó (Cselei 89.), Péntek, Balog (Parti 56.), Stein, Zsoldos, Dinnyés, Nagy
Vezetőedző: Márton Tibor
SC Hírös-Ép: Ordas – Visinka, Dócs, Torbavecz, Homola, Laczkó (Gyebnár 61.), Lantos (Kovrig 77.), Marozsi (Dunai 92.), Márki, Horváth (Sallai 46.), Ebala (Lóczi 58.)
Vezetőedző: Kovrig Ákos
gsz: Péntek (24.), illetve Lantos (49.), Sallai (93.)
Sárga lap: Pongó 62. Péntek 75., illetve Laczkó 61, Torbavecz 86.
Piros lap: Zsoldos 91. perc

Néhány kép a mérkőzésről:

Posted in Hírek on Oct 04, 2017


Oszd meg a cikket, ha tetszett!